Olvasó Egér Tanya

Olvasó Egér Tanya

Könyvek a könyvtárunkban....

2020. október 12. - Olvasó Egér Tanya

ketkisdinofelfedeziamerikatjpg_3lo5adip.jpegBerg Judit nagy sikerű sorozata most újabb kalanddal bővül - Trikó és Nyamm, az időutazó dínók a zsírkrétakor, a 21. századi Budapest, Mátyás király udvara és Kréta szigete után legújabb kalandjuk során Kolumbusz Kristóf hajójára keverednek.
Előbb potyautasként, később a Santa Maria legénységének teljes jogú tagjaiként vesznek részt az expedícióban, hogy bebizonyítsák, a Föld gömbölyű, és kelet felé is el lehet érni Indiát. Vagyis: Amerikát, a sajtburger, a szupermen, a felhőkarcolók és Yoda mester hazáját. Vagy ez az Amerika még nem az az Amerika?

Berg Judit vicces dínótörténetei tökéletesek minden kis­iskolásnak, aki szereti a dínókat, a kalandokat... no meg a történelmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://csata-konyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr2116227850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása