Olvasó Egér Tanya

Olvasó Egér Tanya

Könyvek a tanévkezdéshez kicsiknek

2020. szeptember 01. - Olvasó Egér Tanya

KICSI MIMI ISKOLÁS LESZ

szerző: Tamás Zsuzsa

“Kicsi Mimi azon mesehősök közé tartozik, akikkel múlik az idő. Épp elkezdte az óvodát, amikor megismertük, most pedig mint iskolás nagylánytól veszünk tőle búcsút. A sorozat hetedik kötetében először az óvodai búcsúztatóra, majd az iskolai évnyitóra készülhetünk együtt Mimivel. 

1719156_3.jpg

Iskolás leszek 

szerző: Doris Rübel

"Holnap lesz a nagy nap! Tomi alig bír elaludni az izgatottságtól - az óvoda véget ért, kezdődik az iskola! A Ravensburger népszerű Mit? Miért? Hogyan? gyermekkönyvsorozatának 49. kötete az iskolakezdésre készíti fel az óvodásokat, illetve megkönnyíti az iskolai élettel ismerkedő elsősök mindennapjait. A gyerekeknek ezernyi kérdésük van: Mi fog történni az első tanítási napon? Mi mindent kell bepakolni az iskolatáskába? Milyen tantárgyak lesznek? Milyen egy osztálykirándulás?iskolas-leszek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csata-konyvtar.blog.hu/api/trackback/id/tr716179650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása